Vem är jag ens

Publicerad 2014-01-31 19:01:04 i Allmänt 2 kommentarer
 
När mamma ropade att det var mat låg jag i min säng och tänkte blogga, men jag hittade ingen bild. Så då tog jag äntligen fram min kamera och tog några bilder. Inte så fina kanske, men det duger till ett inlägg. Jag är helt galet mätt nu för jag gjorde chokladbollar och åt till det senaste pll avsnittet. Det är sjukt vad min magsäck har krympt sen jag började att satsa på träningen. Förut kunde jag verkligen smälla i mig huuuur mycket som helst. Men efter en chokladboll ville jag verkligen inte ha något mer. Jag kan äta fil och verkligen bli mätt på det. Det är lite jobbigt faktiskt, men såklart även väldigt skönt för då går man inte runt om dagarna och tänker på mat som jag alltid gjorde förut ;)
 
Har haft lite kvällsmys med hästarna när jag tog in dem för kvällen och nu blir det fredagsmys. Jag funderar på om jag ska slå på en film, men jag blir alldeles för rastlös när jag kollar på film och måste då äta ngt undertiden. Men jag är för mätt för att äta, även fast jag har massa choklad som jag tänkte äta till filmen. Trodde att jag var mer härdad än såhär, hehe...
 
Just nu längtar jag mest till imorgon då jag ska träna. Startar morgondagen med en ridtur på Åskar. ÅH, ska bli så skönt! Men jag ska försöka njuta och ta tillvara på den här kvällen då jag får äta precis vad jag vill och kan ta det lugnt framför en film. Haha, vem är jag ens? Jag har massa choklad i kylskåpet, the night is still young, och här ligger jag och längtar till imorgon på grund av att jag ska träna? Say whaaaat.

Gosig fredag

Publicerad 2014-01-31 12:04:00 i Allmänt 5 kommentarer
 
Såhär gosig kommer jag vara idag! Jag ska endast ha en slappisfredag med matteboken och kaaaanske ngt gott, som choklad. Eller så ska jag baka ngt och ha fredagsmys, mhm, låter rätt bra tycker jag!
 
Vet ni vad jag har gjort? Skottat snö, haha ;) det var jättekul, körde runt med snöslungan och gasade runt. Nu ska jag gå ut till hästarna och ge dem lunch och sedan åker jag direkt till skolan för att ha entreprenörskap! 
 
 

+/-

Publicerad 2014-01-31 10:16:00 i Lists 1 kommentar
 
+ Det är FREDAG!
 
+ Jag lyckades ta mig upp ur sängen klockan 6 imorse och fick då en mysig morgon med en stor gosig frukost framför teven. Bra start på dagen helt enkelt! 
 
+ Det är 3 veckor kvar till sportlovet. Det är ju ingenting?!
 
+ Denna termin är det mitt sista av allting som elev på gymnasiet. Sista sportlovet och sista påsklovet. Sista proven, inlämningarna, nationella proven, SISTA MATTEN NÅGONSIN.
 
+ Min helg kommer bli jättegosig, även fast jag kommer spendera den med matteboken.
 
+ Åskar är så galet fräsch och rolig att rida just nu!
 
+ Jag fick lov att tänka hårt för att komma på några minus. Som optimist ser jag allt bra i det pessimisten ser som ett fett minus. 
 
- Jag vill rida i snön, NU.  
 
- Jag vill fotografera någon som rider barbacka i djup snö som yr och få helt magiska bilder. Någon frivillig?!
 
- Jag fick överskottsenergi igår och flög ner i spagat, helt oförberett, och har lite ont i båda benen nu.
 
- Jag vill fotografera kick ass självporträtt, men känner mig för omotiverad till att resa på mig, även för lat, för att faktiskt genomföra det.
 
- Jag måste verkligen rensa mina dator på bilder. Rensar den alltid i slutet på varje år, men nu ser det förjävligt ut igen och den är full med bilder! Haha...

Att kunna gå ut utan att frysa ihjäl

Publicerad 2014-01-31 08:41:19 i Ytligt 0 kommentarer
 
Åh vad jag längtar till våren, även fast jag vill ha snön kvar liiiite längre ;) Vill ta tillvara på snön och det härliga myset med den här årstiden. Men samtidigt måste man ju längta lite tills det blir ljusare och man kan börja plocka fram den tunna vårjackan. Jag längtar till kläderna, till att kunna gå ut utan att frysa ihjäl. Vakna på morgonen till en sol och slippa gömma sig under täcket på morgonen på grund av att det är så fruktansvärt kallt. Just nu längtar jag nästan mest till kläderna, haha. Det här året kommer ju jag börja jobba och tjäna lite egna pengar, det ska bli så jäkla skönt att kunna skapa en stil till en själv. Uttrycka sig med sina kläder och kunna köpa de där snygga byxorna utan att få ångest eller att plånboken får en hjärtattack. Kommer bli grymt!
 
 
 

Välkommen fredag ♥

Publicerad 2014-01-31 07:36:00 i Fotografi - Hästar 2 kommentarer
 
Det är FREDAG! Sitter framför teven och äter go-frulle och dricker te. Idag står skolan, hästarna och matte på schemat. Kul fredag! Det gör egentligen inte så mycket för mig, det kan vara mysigt att sitta inne en fredag och bara göra inget, eller sitta med matteboken och nöta in derivatan och maximi-, minimi- och terrasspunkter. Även fast jag hellre hade valt att göra något lite roligare ;)
 
Hoppas att ni får en GRYM fredag!
 

Ett fett CHECK på den här dagen

Publicerad 2014-01-30 16:05:00 i Allmänt 3 kommentarer
 
Satt mig precis i bilen och ska köra hemåt nu! Den här jobbiga skoldagen är över och med lite positivt tänkande så gick det riktigt fort och var inte alltför jobbigt. Bilen var helt täckt med snö så jag fick nästan lov att gräva fram den, haha. Men nu sitter jag i värmen med NRJ på högsta volym ;) bästa som finns! Sätta sig i bilen och sätta på en partylåt på radion, då känner man "yes, jag klarade av även den här skoldagen!", känns så bra.
 
Vet ni något mer som är det bästa som finns? Att komma hem från skolan och ÄTA. Så nu ska jag köra hemåt. Är helt sjukt hungrig!
 

Våga ändra bana i livet

Publicerad 2014-01-30 12:34:54 i Texter 0 kommentarer
 
 
 
"Jag jobbar hellre än studerar just nu."
"Eeehh, det där kommer du få äta upp. Jag studerar mycket hellre."
 
Vad är det med vuxna människor som har ett jobb och inte trivs och ska tillföra sådan negativitet? På ett sommarjobb som jag hade för några år sedan spred min arbetsgivare negativitet över arbetet och arbetsplatsen. Det var en sådan negativ inställning till allt, hon gillade inte sitt arbete och det märktes tydligt. Varför inte göra något åt det?
 
Genom att ha ett arbete där man inte trivs tillbringar det endast att du blir olycklig tillslut. Om du inte gör ett val NU och tar av på en annan väg än den du valde tidigare, den vägen där du inte trivs, den vägen som var fel för Dig. Backa och välj rätt väg. Gör om, gör rätt. Du valde fel väg, det går alltid att gå tillbaka och göra rätt, men om du inte bestämmer dig innan det har gått 10 år blir det endast svårare och dessa år blir sedan till en livstid. En livstid på ett arbete som gör dig innerligt olycklig. 
 
Reaktionerna jag alltid får när jag säger "vad skönt det ska bli att gå ut i arbetslivet" är endast negativa. Det är nästan som att vuxna vill avskräcka ungdomar till vuxenlivet, eller endast söker empati för att de avskyr sitt jobb. Visst uppskattar jag studentlivet när jag väl är här, man måste ta tillvara på det som är NU för att uppskatta det som händer sen. Men jag vill inte tillbringa mitt liv som studerande. Skillnaden mellan arbetslivet och livet som studerande är att du som studerande inte kan välja att hålla på med det du tycker är roligt. Det finns obilgatoriska kurser som du måste klara av, ämnen du avskyr, men måste gå på ändå. I arbetslivet väljer du ett ämne du brinner för, du gillar det du håller på med, kanske till och med älskar det. 
 
Jag vet redan nu att många vuxna skakar på huvudet och tänker "lilla gumman, det är inte så enkelt att bara säga upp sig och söka ett nytt jobb. Det är inte ens säkert att det finns något jobb att söka". Då säger jag såhär till dig "lilla pessimist, vad är viktigast. Att leva olycklig hela ditt liv, med ett arbete som du HATAR. Att gå upp varje morgon och återigen göra något som gör dig ledsen, som drar ner ditt vackra leende ELLER att kämpa för det som gör dig lycklig? Om du kämpar riktigt hårt för något så går det ALLTID.

F o o d p o r n

Publicerad 2014-01-30 11:59:05 i Träning - Kost 1 kommentar
 
Är det bara jag som är hungrig?
 
 
 
 
 
 

7 sanningar

Publicerad 2014-01-30 11:38:38 i Lär känna mig 0 kommentarer
 foto Fanny
 
♥ Jag är en väldigt ärlig person. Inte när det kommer till saker som skulle kunna såra, absolut inte så. Utan helt enkelt att jag alltid säger som det är och inte spelar några charader, vilket jag har märkt att väldigt många gör.
 
♥ Jag har inte druckit mjölk på flera år och när jag skulle dricka mjölk och äta kakor, för att man kommer ihåg att det var så fruktansvärt gott, spydde jag när jag fick mjölken i munnen då det inte smakade som jag kom ihåg det och det var så fruktansvärt äckligt.
 
♥ Jag har, i större delen av mitt liv, velat hoppa bungy jump och fallskärm. 
 
♥ Jag har aldrig fotat en bild som jag är riktigt nöjd med på grund av att, när det kommer till mig själv, har jag svårt att se det bra utan ser endast det dåliga och om jag ska göra något måste det vara perfekt
 
♥ Jag är nöjd med min kropp och har inget behov av att ändra den. 
 
♥ Jag har jättebra självförtroende, men min självkänsla skulle kunna döda mig.
 
♥ Om jag skriver till dig på sms, fb, snapchat eller vartsomhelst. Då betyder det att jag verkligen gillar dig och vill ha dig i mitt liv. Jag är en sån människa som annars aldrig skriver först. ALDRIG. Aaaaaldrig.

Godmorgon torsdag!

Publicerad 2014-01-30 08:09:01 i Allmänt 0 kommentarer
 
Det börjar bli standard att ta såna här morgonbilder med camen, precis på samma plats också. Haha. Well, godmorgon! Jag är inte så jättetaggad på den här dagen. Men samtidigt sjukt taggad på att det är torsdag och när den här dagen är över är det fredag! Dagens schema är dock döden själv. Bara 1,5 timmes lektioner, man vet inte om man kommer komma ut från klassrummet levande eller om man hinner åldras och dö innan.
 
Nu på morgonen har jag iaf gjort klart lite fotojobb och ska snart öppna religionsboken en sista gång för att sedan åka till skolan och skriva prov. Ikväll blir det mys med killarna i stallet, hästarna alltså, hehe.

Ridtur i mörkret

Publicerad 2014-01-29 19:43:59 i Allmänt 1 kommentar
 
Tjena! Vi har ju inte snackat på hela dagen. Tänkte att det inte direkt är så jättekul att höra vad jag har gjort idag. "Sitter på svenskalektionen nu, sen ska jag ha matte, vi arbetar med derivatan och mina tankar svider då de inte förstår vad som händer".
 
När jag kom hem från skolan somnade jag framför teven när jag egentligen skulle plugga religion, haha...så jag gick ut motvilligt till stallet, jag frös, var nyvaken och kände inte för att gå ut i den isande kylan. Men gud vad härligt det var! Red ut på en cool häst som inte alls reagerade på den kolsvarta världen utanför stallet. Han trippade, kollade nyfiket ut i mörkret, nosade i snön och hade jättekul.

Nu ska jag sätta mig med religionsboken iaf. Tänkte göra det efter skolan egentligen, för att få en skön kväll utan måsten, men jag somnade ju då...haha... Men det gör inte så mycket, plockar fram tekoppen och tänder lite ljus så blir även det till en mysig kväll!

Sovmorgon

Publicerad 2014-01-29 08:39:00 i Allmänt 2 kommentarer
Jag vaknade halv 8 idag av att mamma ropar "nu är klockan halv 8", jamen godmorgon på dig med. Jag skulle egentligen upp 6, men jag brukar stänga av min väckerklocka sovandes och vaknar då inte när den ringer. Vaknar någon timme efter och då ligger jag och håller i väckerklockan, haha...
 
Jag är iaf redo för den här dagen, börjar halv 10 och ska åka alldeles strax. Idag hoppas jag att jag kan ta en tur på Åskar, om inte matten stoppar mig. Jag ska jobba hårt med matten direkt när jag kommer hem från skolan, hoppas att jag kan dra hem i tid, UF sista timmarna och då bestämmer vi över våra tider själv. Nu måste jag dra mig, ha en bra dag alla! 

100 procent eller inga procent

Publicerad 2014-01-28 22:10:00 i Allmänt 2 kommentarer
ni får en till sån här gosebild då jag älskar dessa stunder med min bästis på fyra ben
 
Nu ska jag plocka ut linserna, tvätta ansiktet, borsta tänderna och sätta på mig gose pyjamasen, sedan kryper jag ner i sängen. Var inte så taggad på att gå och lägga mig, men det där lät faktiskt riktigt gosigt. Haha. Att ha matten över mig har verkligen fått mig att krypa tillbaka på stegen. Innan var jag högst upp på stegen, stegen där jag känner att det går SÅ BRA. Perfekt. Jag har varit felfri i 2 veckor och har börjat märka av resultat redan. Men just nu är jag precis ovanför marken på det där sista steget på stegen. När jag har matten, som ger mig sådan ångest, samtidigt som jag på något vis kommit in i någonslags acceptans. Det är okej och det känns okej. Men det ger mig fortfarande ångest och detta gör att 100 procent av min energi måste gå till just matte. Ingen träning, inga hästar, inget tänk på "rätt mat". Detta dör jag lite av inombords, inga hästar liksom, are you serious? Men ångesten blir starkare om jag inte lägger all fokus på matten. Det är alltid 100 procent på en sak, går inte att dela in det 50/50 eller 30/70, 100 procent, annars kvittar det. Om en vecka kan jag andas och lägga mina 100 procent på träning och hästar igen ♥

Snabba veckor

Publicerad 2014-01-28 17:05:41 i Fotografi - Hästar 4 kommentarer
 skitballa hästen Aksel som jag fotograferade i söndags
 
Jag kom hem för cirka en timme sedan och har ätit massa sen dess. Fortfarande hungrig dock, haha, eller kanske snarare rastlös. Sitter i köket också och har kollat på senaste teen wolf avsnittet medan jag åt, på grund av att jag sitter ett steg ifrån kylskåpet har det varit enkelt att bara bunkra upp med mer mat så fort det tog slut ;) 
 
Jag ska chilla i en timme till, måste piggna till lite, innan jag tar fram matteboken och nöter in allting i min skalle. Har ni haft en bra tisdag? Min har gått så fort och jag tycker att det har varit en bra dag! De två jobbigaste dagarna är liksom över? Redan? Okej, torsdagar är veckans värsta dag enligt mig, om man tänker på vårt schema. Men torsdagar är ändå en bra dag just för att det är TORSDAG. Klarar man av den dagen är det endast en dag kvar till helg. Ljuv musik i mina öron. Helg.

Stronger

Publicerad 2014-01-28 09:46:15 i Träningsoutfits 3 kommentarer
 
Jag hittade nyligen sidan stronger.se och är helt fast. Älskar tröjor med tryck och dessa tröjor är sådär härligt kaxiga och skriker verkligen power. Grymma att sätta på sig till gymmet så att man känner power och kan kicka ass. 

T i s d a g

Publicerad 2014-01-28 07:23:00 i Allmänt 0 kommentarer
rätt skönt att ta cambilder till morgoninläggen, haha
 
Nu är jag redo för TISDAG. Känner mig fortfarande positiv till den här veckan. Har alltid inställningen att det kommer gå fort, för det går fort. Första lektionen är engelska i 1,5 timme, sedan kommer de jobbiga lektionerna en efter en. Men sedan avslutas det med UF och då ska jag arbeta med lite bilder som fotades under helgens jobb. *tänkte skriva "så det känns bra" men jag tror att jag lämnar det*
 
När jag kommer hem från skolan ska jag plugga matte, det är prio 1 den här veckan! Men det känns ändå helt okej för jag vet att detta snart är över, bara att ge allt nu det sista. Även fast det är jävligt svårt. 

En blogg med starka bilder

Publicerad 2014-01-27 19:19:00 i Bloggen 2 kommentarer
 
Det jobbiga med att blogga är bilderna, haha. Jag är en perfektionist och ett inlägg utan bilder klarar jag INTE av. Det är okej om texten är väldigt stark, men annars, big nono. Bilderna måste ju vara grymma också, annars går det inte. Peeeeerfektionist. 

Utöver det älskar jag att gå in på bloggen och skriva. Sprida energi och även då få energi själv. När jag försöker vara positiv för att göra er dag bättre gör det även min dag bättre, för om man tänker positivt då känns allt så mycket bättre. Bilderna är dock ett problem då jag inte fotograferar grymma bilder varenda dag, haha, det enda jag tar kort på är hästarna och hur kul är det liksom? Aja, får fortsätta leverera starka och positiva texter! 
 
Ps/ Det hände något sjukt med statistiken idag. Jag kom inte in på bloggen då statistiken hade fått en sån plötslig och extrem ökning, haha! Men jag klagar inte, det är hur kul som helst!

Det känns bra

Publicerad 2014-01-27 18:01:51 i Allmänt 0 kommentarer
 
 
Visst har jag ändå vart rätt bra på att uppdatera idag? Idag känns bloggen sjukt positiv och man glömmer bort att det är måndag. Det har varit lätt att leverera positiva inlägg då den här måndagen känns positiv. Även fast jag snart måste sätta mig med matteboken i flera timmar, ända tills jag ska gå och lägga mig och gå upp halv 6 imorgon för att vara i skolan halv 9 för att ha 1,5 timme engelskalektion och gå lång dag i skolan. Det känns BRA.
 
Nu ska jag ta fram min mattebok och kolla igenom det jag inte kan, alltså allting, för att klara av provet vi har nästa vecka. Men det som är grymt är vår mattelärare som sa idag, även fast han vet hur svårt matte är för mig, "du kommer klara det här", sådär lugnt och övertygande. Så det känns bra. Det är allt jag har att säga idag, det känns BRA.

P o s i t i v e D i s t r a c t i o n s

Publicerad 2014-01-27 13:48:00 i Egoboost 1 kommentar
 

Things I want to do

Publicerad 2014-01-27 12:55:00 i Egoboost 2 kommentarer
♥ Åka till Afrika och FOTOGRAFERA. Tänk vad grymt det hade varit? 

♥ Köpa en unghäst.
 
♥ Ta studenten.
 
♥ Skaffa jobb.
 
♥ Resa. Ta kort. Upptäcka.
 
♥ Möblera min egen lägenhet.
 
♥ Gå på festival.
 
♥ Skapa minnen och ha the time of my life med mina vänner.
 
♥ Utvecklas.
 
Saker som får mig att fortsätta drömma. Som får det att pirra i magen och ge mig ett stort fånigt leende på läpparna även den mörkaste måndagen. Dessa drömmar ger den här måndagen så mycket glädje och liv.
 


Fokusera på det bra

Publicerad 2014-01-27 11:38:00 i Egoboost 0 kommentarer
♥ Jag är bra med unghästar och de lite mer "galna" och svårridna. 
 
♥ Jag är orädd, iaf när det kommer till hästar. Att ha muntliga redovisningar och prov i skolan skrämmer mig däremot mer än döden, samt att inte klara det där höga betyget eller att inte leva upp till personers förhoppningar.

Och om någon hoppar fram framför mig och försöker skrämma mig är jag inte ansvarig för skadorna när jag sparkar dig i ansiktet. Utöver det är jag orädd, haha!
 
♥ Jag älskar mitt leende.
 
♥ Jag ställer alltid upp. Om du vill hitta på något och jag har andra planer har jag väldigt lätt för att möblera om och fixa så att jag kan spendera tid med dig. Jag säger nästan aldrig att jag inte kan, bara man vill riktigt mycket så kan man alltid. 
 
Nu är det er tur att säga vad ni är bra på! Det här är en måndag där vi fokuserar på allt det BRA. Livet är BRA, Du är BRA. KÖR!

D U Ä R B R A

Publicerad 2014-01-27 10:24:17 i Texter 1 kommentar
 
Att säga vad man är dålig på är något man gör väldigt enkelt. Det kan ta dig mindre än en minut att säga 10 saker, du behöver inte tänka, du bara säger det som om du tänker på det varenda dag och har gjort i hela ditt liv. Det är som att du känner en del av dig själv som andra som är nära dig inte har uppfattat och förmodligen kommer ha svårt för att se. Men sedan kommer det till det där tillfället då du sitter på en arbetsintervju och de frågar "nämn 3 saker som du är bra på" och du sitter där och säger "social, jobbar hårt för mina mål och gör allt med ett leende på läpparna", men dessa ord formar du med munnen utan att tro på dem. De smakar bittert på din tunga.
 
Det är väldigt enkelt för dig själv att säga saker du är dålig på, men när det kommer till saker du är bra på smakar allting bittert. Det är som att det är FEL att forma dessa ord och berömma dig själv för något, det är dagens samhälle som har gjort att det smakar bittert. Redan som ung kommer jag ihåg hur arg jag blev varje gång jag skulle rita och det såg ut som en enda stor bajshög, enligt mig. Då kommer tanken "jag kan inte göra någonting, jag är oduglig", som ung, 5-7 år. Detta tankesätt har levt vidare. Men nu VET jag att alla människor är bra på något och att det positiva alltid väger över det negativa, men känslan lever vidare. En känsla av att inte vara bra på något. Bara vara här. Andas, vandra omkring, dö.

Tagga måndag

Publicerad 2014-01-27 08:26:00 i Allmänt 1 kommentar
 
Det var så längesen jag hade smink på mig så det känns skönt att vara lite extra fin och fräsch, haha. Jag sitter och dricker kaffe med en droppe kaffe och resten mjölk. Haha. Försöker lära mig att dricka det i hopp om att jag bli piggare och har lättare att koncentrera mig i skolan, exempelvis.
 
Jag har inte gjort några tidsinställda till idag och jag är hemma från skolan lite innan 5, så ni får spendera dagen utan mig. Hur ska ni överleva? ;) Får se om jag kanske hinner slänga in något inlägg under dagen! Annars hörs vi ikväll, puss

Detta är ingen hästblogg

Publicerad 2014-01-26 15:25:20 i Allmänt 1 kommentar
 
 vet inte vad jag ska ta mig till med alla dessa hästbilder som pryder bloggen, haha, kanske dags att kalla sig hästblogg
 
...och DÄR placerade röven hemma på sängen. Jag fotograferade en jättefin häst idag när de tränade för instruktör. Blev alldeles kär, så pampig och ball. Sedan gick jag direkt ut till stallet för att rida en pigg Åskar. Han är så FRÄSCH. Han var riktigt fräsch när de gick in i vilan och det känns sjukt skönt att han fortfarande är lika fräsch. Som att fortsätta där man slutade.

Nu ska jag äta och ta det lugnt en stund. Sedan ska jag ha spa här hemma och söndagsmys! Älskar söndagar, ska tagga till lite extra till måndag och ny vecka också, jag känner mig faktiskt taggad. Riktigt taggad. Tanken att det endast är 4 veckor kvar till sportlovet sporrar mig lite extra ;)

S ö n d a g

Publicerad 2014-01-26 09:38:00 i Allmänt 1 kommentar
 
 
Jag vaknade av att jag trodde att jag hade försovit mig idag, aaah, panik. Men det var lugnt, som tur var. Nu ska jag äta frukost och lite senare åker jag och fotograferar en kund, ska bli jättekul och spännande! Åskar ska ridas idag också, ska bli så kul att äntligen få busa runt lite. Jag gissar på att han är gaaalen.

ÅSKAR 250114 - F a l l i n g s l o w l y

Publicerad 2014-01-25 23:11:48 i Hästarna 2 kommentarer

Dagens hästar

Publicerad 2014-01-25 18:10:27 i Dagens pass 3 kommentarer
Detta börjar bli en renodlad hästblogg. Det är det iaf inte, haha. Jag har varit med hästarna så mycket de senaste dagarna så det enda som syns här är massa hästbilder överallt. Ska försöka göra något åt det för de som läser här och inte är hästintresserade, inte så jättekul att läsa då. Nu till dagens hästar!
 
 
Walle
Det var så skönt att han var lite lugnare idag. Han var fortfarande pigg och jag kände hur han taggade till under mig. I traven tog han gärna några galoppsteg och i skritten travade han hellre. Men det är kul när de är taggade! Pigga och glada hästar är alltid kul och det är alltid något man ska uppmuntra. Det som var skillnad mellan den här uteritten med den igår var att han aldrig blev dum idag, jag hade kontrollen, även fast jag började skratta jättemycket när han galopperade på stället och därför inte hade någon kraft i armarna för att kunna sakta av. Haha! Men idag blev det en kravlös, lugn, kortare tur i snön. Bara myste och hade det kul tillsammans.
 
urklipp från en film
 

Åskar
Det kändes helt okej med Åskar idag. Men vi hade det lika mysigt som det ser ut på bilden! Jag fick dock skona för att jag satt i snön då jag blev blöt i baken och efter detta åkte jag direkt till Walle så då frös min rumpa ihjäl. Jag tränade lite löst med Åskar i hagen och vi tränade på att han ska gå ifrån mig mer. Jag har tränat mycket på "stick to me" övningar så att han ska vilja vara vid min sida och forma sig efter mig. Detta sitter så bra nu, nästan lite för bra, haha. Han sätter sig gärna i mitt knä och trycker sig mot mig, det krävs mycket för att få honom ifrån mig, så då tränade vi på att han ska ha avstånd från mig. Han är så duktig och han tycker det är så kul att träna löst, vilket märks då han är som en hund efter mig. Under en hel träning sticker han inte en enda gång, även fast han är helt lös och har en stor hage att kuta runt på. Därför busar jag ofta till det rejält för att få honom att använda hela hagen och spralla av sig, sträcka ut i en härlig galopp. Men även då håller han hela tiden ett öra på mig, även i bockningarna och glädjeskutten. 

C o l d

Publicerad 2014-01-25 16:27:17 i Hästarna 2 kommentarer
 
Jag kom faktiskt hem innan det hade hunnit bli mörkt ute. Det hade jag inte väntat mig, haha. När jag väl får upp tempot så går allt som jag gör i 140. Medan jag gör en sak så tänker jag på mitt nästa move och går då från den ena saken till den andra direkt, utan att stanna upp ens för en sekund. Rätt skönt! Jag har haft en så härlig dag med hästarna. Ska skriva ett enskilt inlägg lite senare om dagens pass på båda två. Ni ska även få en liten film när jag busade i snön med Åskar!

Nu måste jag tina upp lite innan jag går ut igen för att ta in Åskar och Mc Coy. Ska äta lite mat och ta det lugnt, så hörs vi senare!

Open your eyes and see the beauty

Publicerad 2014-01-25 13:08:00 i Texter 0 kommentarer

 

 
 
Vi har alla en syn på hur livet skulle vara för att vara perfekt. En saga som man läser om i böckerna, eller får ta del av i filmer. Vi hoppas på att någon gång få ett magiskt liv, ett lika magiskt liv som i filmen där flickan blir räddad av pojken och de delar sitt liv tillsammans. Det är ett lyckligt slut, a fairytale. I filmerna får vi se vackra saker, ta del av vackra berättelser om kärlek, vackra landskap, vackra byggnader, spännande liv och berättelser. Därför försöker vi hela tiden att skapa detta, det som händer i filmerna, magin. Vi ser inte det vi har framför oss, utan fokuserar istället på att försöka skapa det vackra i livet, skapa det vi ser i filmer, skapa det vi redan har om vi bara öppnar ögonen för att se. För kanske är det så att vi aldrig ser det vackra vi har omkring oss eftersom vi är för upptagna med att försöka att skapa det.
 

L ö r d a g

Publicerad 2014-01-25 09:38:32 i Allmänt 1 kommentar
en ponnyrumpa som jag klickade av igår
 
Nu sitter jag här och äter go-frulle medan jag snackar med er. Fick sovmorgon till 9 idag, så skönt! Känner mig utvilad och taggad på den här lördagen. Jag ska hänga i stallet hela dagen. Först tar jag Åskar, han ska få tänka lite i paddocken, lite löst arbete, och sedan åker jag till Walle för att rida honom. Det ska bli spännande att se hur han är idag, haha!

Jag kommer inte kunna uppdatera bloggen så mycket idag då jag kommer vara ute större delen av dagen och när jag är ute dör min mobil, så fort jag kliver utanför dörren. Jättedrygt! Hur överlever man det liksom? Haha.

H e l t f r å n v e t t e t

Publicerad 2014-01-24 18:12:00 i Dagens pass 2 kommentarer
red på så mysiga skogsstigar
 
Nu har jag kommit in i värmen efter en tur i snön på Walle. Han var g a l e n. Att han tycker att det är roligt att busa runt och springa, det är okej för mig. Att busa runt och spralla lite är bara kul, det är kul att de är pigga, glada och älskar att springa. Men sen kommer det till en gräns då de blir helt från vettet, haha. Nejmen, Walle var lite överallt idag. Då fick både han och jag jobba HÅRT. Båda två var helt slut när vi var klara, men båda var även väldigt nöjda när vi skrittade i slutet. Kändes sjukt härligt i slutet av passet när det var en pigg häst som gick i en sån grym galopp där JAG fick bestämma tempot. Haha! Några gånger fick jag verkligen lov att säga till honom då han verkligen greppade tag i mig, där jag satt på hans rygg, och kutade iväg i 140. Då kände jag bara "trevligt att ha fått lära känna er", haha ;) Jag hade hacket också, så då ville jag inte ta tag på samma sätt som om jag hade haft ett bett. Jag valde helt klart helt fel dag för att ha det, haha...

Men jag är nöjd över att det kändes så grymt efter en liten stund, när jag väl hittade honom. Så jag är nöjd! Jag tycker att det gav mycket, för båda två.Home interior

Publicerad 2014-01-24 15:42:00 i Home interior 3 kommentarer

Idag är det 142 dagar till studenten. Det är ju ingenting! Det jag längtar efter är min alldeles egna lägenhet som jag får fixa helt själv. Att få vara självständig och att ta hand om mig själv, få fatta beslut själv och inte vara beroende av någon annan. Det jag fruktar mest är dock att det kommer bli väldigt ensamt, en ny stad, känner ingen, och man bor helt själv i en lägenhet. Hej eremit. Haha, nej, det kommer bli kul. Det kommer bli ett äventyr.

Black

Publicerad 2014-01-24 12:35:00 i Hästar - Utrustning 0 kommentarer
RIDSTÖVLAR / RIDBYXOR / SCHABRAK

Jag älskar svarta och simpla outfits.
Tycker att det är extra fint till en helsvart häst! Det känns fräscht!

Soft light

Publicerad 2014-01-24 10:45:50 i Allmänt 0 kommentarer
 
Det blir väldigt mycket bilder på hästar, haha, men jag har varit i hagen och busat runt med Åskar så mycket när han har haft sin vila så det är de enda nytagna bilder jag har. 

Nu är jag hemma en stund för att äta lunch, samt ge hästarna lunch. Nästa lektion börjar 1 och då ska jag skriva prov, känns helt okej! Direkt efter den lektionen åker jag till Walle för att rida honom, ska bli så härligt att ta en galopp i snön 

Snowy

Publicerad 2014-01-24 07:10:00 i Fotografi - Hästar 1 kommentar
 
Godmorgon! Jag har setat framför teven i säkert en timme nu på morgonen. Jättemysigt. 
Om lite mindre än en timme ska jag åka till skolan för en spanskalektion på 1,5 timme och sedan hem för att sedan åka tillbaka för att skriva prov. När jag vaknade var min tanke "nej, idag tänker jag sova hela dagen", som varenda dag när man är trött och går upp halv 6. Haha. Men nu är jag piggare och ska kolla om jag kan rida Walle. Hoppas att ni får en bra fredag! Nu ska jag fortsätta kolla på Nanny på teven.

Batterierna är uppladdade

Publicerad 2014-01-23 20:15:08 i Fotografi - Natur och växtlighet 1 kommentar
 två bilder jag tog idag
 
Min dag har varit så seg, men ändå sååå bra! Jag känner att jag har ökat på energin och känner mig påfylld med inspiration och motivation. Jag drack precis en kopp te med honung i. Det var så sjukt vidrigt, men det kändes bra att dricka det. Haha. Det var längesen jag testade dricka te med honung i, tror att jag endast druckit det en gång och det var då jag inte gillade te. Kom inte ihåg hur det smakade så jag tänkte testa nu när jag älskar te på grund av att det är så bra och gosigt för kroppen. Det kändes bra att dricka, när det väl var nere i magen och inte låg och skvalpade i munnen. Haha...Jag har även haft ett litet spa här hemma. Tog ett bad med olivolja i. Bästa som finns. Man blir helt galet len och mjuk. Det finns ingen body lotion som gör dig så mjuk och gosig i kroppen. 

Nu ska jag ladda upp för en grym fredag! Känner mig taggad på morgondagen även fast den börjar med värsta ämnet som någonsin uppfunnits. Har inte den här veckan gått sjukt fort? Som vanligt då! Snart kommer hysterin kring studenten, ser redan nu hur massa glada studenter står barbenta med vita klänningar och klackar eller vita converse och killar med kostym och de älskade studentmössorna med våra namn, klass och året då vi gick skilda vägar. Jag känner mig rätt taggad, om ni inte redan märkt det? Haha.

Just one more time

Publicerad 2014-01-23 12:22:47 i Hästarna 5 kommentarer
 
 
Jag gick ut en stund till min gos för att pussa på hans gosiga mule. Sedan börjar han flema och gäspa som en galning och då såg jag min chans att äntligen, efter 10 år med hästar i mitt liv, få en osuddig bild på en häst när den gäspar eller gör en grimas. Jag är aldrig där med kameran när det händer och när jag väl har fått upp kameran slutar de precis i den stunden. Jag missade när han gäspade två gånger och då sa jag "kom igen en gång till, en gäsp till. Gäspa, bara en gång till. Åskar, kom igeeeen" och han gjorde det! Jag missade såklart det perfekta gäsptillfället då kameran var seg i sin fokusering. Så jag säger det igen och återigen gäspar han när jag ber honom. Då fick jag den perfekta bilden! Så nu tror jag att jag är värsta hästviskaren. Någon som vill att jag pratar med er häst?

Brown

Publicerad 2014-01-23 10:30:00 i Hästar - Utrustning 1 kommentar
 
LÄNK / LÄNK / LÄNK
 
Jag skulle aldrig i hela mitt liv ha råd med detta. Eller vilja spendera över 1000 spänn för ett klädesplagg som ska användas i stallet och, om jag känner mig själv, som jag har sönder eller lortar ner med lera och hästhår efter en gång. Snyggt är det iaf! Fastnade så mycket för ridbyxorna och färgen så satt därför ihop en liten tävlingsoutfit.

Min värsta mardröm blev sann

Publicerad 2014-01-23 09:51:25 i Fotografi - Hästar 0 kommentarer
 
Godmorgon, såhär halv 10 på förmiddagen. Haha. Jag vaknade klockan 8 idag, helt utvilad. Jag skulle ju egentligen upp tidigt idag, men igårkväll när jag skulle sova flög jag upp ur sängen i panik då jag helt hade glömt bort att jag hade kvällen på hästarna. Det är okej, ni får hata mig. Jag hade dock sett, rätt tidigt under gårdagen, att någon tog in dem. Men tänk om ingen hade gjort det och de stod ute och väntade på att få gå in och äta mat såhär klockan halv 10 på kvällen? Det förstörde mig verkligen mentalt så nu kan jag inte ens gå till skolan idag. Sitter och gosar med hunden istället och hatar mig själv. Vissa saker kan jag leva med. Jag kan leva med att förlora någon speciell i mitt liv, jag kan leva med att bryta båda benen och sitta i rullstol, jag kan till och med leva med döden. Men jag kan inte leva med att glömma bort att ge ett djur mat eller svika ett djur på något sätt. Haha, ni tror säkert att jag överdriver, men igår när jag kom på att jag hade glömt bort hästarna var det precis samma känsla som när jag stod och kollade på min avlidna farmor och hela jag brast i något som jag inte kunde kontrollera. 
 
Jag förstår inte hur det kunde bli så? Jag vet iaf vad den där konstiga känslan och paniken var som jag kände igår. Detta är verkligen min värsta mardröm. Haha. Vissa fruktar att få cancer. Min största rädsla är att glömma bort att ge djuren mat.

Cheat

Publicerad 2014-01-22 20:44:18 i Allmänt 3 kommentarer
 
Insåg precis att klockan är kvart i 9 och att jag måste duscha. Haha, orkar inte resa på mig. Jag har ätit pannkaka, cheat, med blåbärssylt, grädde och lönnsirap och fick världens sockerkick. Äter aldrig socker så när jag väl gör det får jag nästan ont i hjärtat, haha. Nu är jag så mätt så att jag inte orkar resa på mig. Ikväll lägger jag mig tidigt, för jag måste få mina timmar sömn. Sedan går jag upp i tid för att göra en liten morgoncardio och ta en dusch, samt morgonyogan ;), innan jag åker till skolan. Låter som en galet bra start på dagen!

Börjar halv 10 imorgon och har ett 2 timmars hål efter första lektionen, så då drar jag till gymmet under dessa timmar! Rätt bra morgondag eller vad säger ni?

Vad gör jag nu

Publicerad 2014-01-22 16:00:16 i Allmänt 4 kommentarer
 
Jag har kommit hem. Ätit. Andats. Nudå? Jag har någon konstig panikkänsla som jag inte vet var den kommer ifrån. Det enda jag vill göra är att äta, haha! Idag är en sån dag då jag verkligen inte känner för att tänka på träning och hälsa alls. Men på grund av paniken så skulle nog träning sitta fint för mig. En promenad hade varit skönt om det hade varit varmt ute, haha, jag fryser ihjäl!
 
Får se om jag tar en vilodag idag, eller kanske en cheatday? Jag har inga planerade cheatdays utan tar dem den dagen då jag känner för det. Varför ha cheatday då du inte ens vill vara onyttig? Idag känns dock som en bra dag för lite b&j ;)

Ta det lugnt.

Publicerad 2014-01-22 15:25:00 i Träning 0 kommentarer
 
Jag måste berätta om något hemskt jag upplevde förrförra veckan. Haha. På onsdagen gymmade jag, trimmade armar och axlar, och dagen efter vaknade jag med träningsvärk. Värken blev bara värre och på lördagen var jag hemma hela dagen och hade sån sjuk träningsvärk i armarna så att jag började känna mig sjuk. Det dunkade i hela min kropp och mina armar var helt utom all kontroll. Kunde omöjligt röra på dem. Nej, jag var inte sjuk. Det var träningsvärk, det var vad det var. Felet var att jag inte kunde räta ut armarna. Det satt i armvecken. På söndagen var första gången då jag vågade tvinga ut mina armar så att de blev raka. Jag hade såklart gjort det innan, men då med en smärta som gjorde att tårarna rann och då valde jag att återgå till böjda armar. På söndagskvällen låg jag iaf med raka armar under natten, det gjorde ont, men jag somnade tillslut med rakar armar och vaknade upp dagen efter med en mild träningsvärk. En sån där träningsvärk som är SKÖN. Ingen bultande smärta som gjorde att jag fick ont i huvudet och som bultade ut i hela kroppen. Jag tror att jag överansträngde mig. Hoppade upp för fort i vikterna. 

Det jag vill säga till er kids. Ta det lugnt. Stressa inte. Överansträng dig inte. Det var några av de värsta dagarna i hela mitt liv, låt mig överdriva lite bara, om man endast tänker på fysisk smärta. Jag tog nästintill fram sågen för att kapa armarna.

SVART OCH KORALL

Publicerad 2014-01-22 11:31:00 i Träningsoutfits 4 kommentarer
KLICK / KLICK

Jag älskar korallfärgade tröjor. Eller vad som helst i korall när det kommer till träningskläder. Så fort jag ser något korallfärgat är jag där på mindre än 0,01 sek för att spana in det. Haha! 

Gina tricot sportswear

Publicerad 2014-01-22 10:18:00 i Träningsoutfits 0 kommentarer
 

Att fota en ponny som hellre sitter på ditt huvud

Publicerad 2014-01-22 09:46:00 i Fotografi - Hästar 4 kommentarer

Bra exempel på när man försöker fotografera porträtt på hästarna med sitt 50mm objektiv och när ponnyn hellre sitter på ditt huvud och följer efter dig som en svans. Försökte till och med springa ifrån honom, men han kutade glatt efter. Jag fick lov att kuta ifrån honom och vända mig om snabbt innan han hade kommit ifatt mig. Haha! Sötnosen. 

Det var en utmaning att få några skapliga porträtt!

Goodmorning

Publicerad 2014-01-22 08:42:00 i Allmänt 2 kommentarer
Godmorgon! Tänkte slänga iväg ett litet snabbt morgoninlägg innan jag sätter mig i bilen och kör iväg till skolan. Jag har en helt okej dag idag! Svenskan brukar i vanliga fall börja halv 9 och sedan hade vi ett 2 timmars hål, men vi flyttade fram lektionen en timme så att vi fick sovmorgon och slapp hålet. Skönt! De tog dock ifrån mig mina gymtimmar, haha...

Jag har haft en riktigt skön morgon. Tagit det lugnt framför teven med en god frukost och sedan städat lite så att jag slipper komma hem till massa stök. Har håret uppsatt i en slarvig bulle, slappiskläderna är på och jag är osminkad. Så skönt när man är trött och inte orkar fixa sig, sedan är det så skönt att gå runt lite slapp och inte ha jeansen som trycker in allting och inte låter varken huden eller dig själv att andas.

Nu måste jag springa ut till bilen!


Squat

Publicerad 2014-01-21 21:47:00 i Träning 2 kommentarer
 
Jag kan inte gå! Skulle gå nerför trappen nyss, efter att ha legat på golvet i 20 min efter ett hårt ben- och rumppass, och tog ett steg i minuten. Det darrrrrade som bara den i benen. Härligt!

Sitter nu vid teven och kollar på "du är vad du äter", haha, med filten över mina ben. Tänker inte resa på mig än på ett tag, darrar så fort jag ska förflytta benet lite, även när jag sitter ner...haha... Jag vet någon som inte kommer kunna gå imorgon!

Ett varmt bad efter en kall promenad

Publicerad 2014-01-21 18:25:28 i Allmänt 0 kommentarer
Kom precis upp ur badet och ska snart äta mat. Mamma har gjort pizza på knäckebröd, haha, en nyttigare variant av pizza! Jag började frysa så mycket efter att ha varit ute på en promenad med hunden, så jag var tvungen att värma upp mig på något sätt. Då passade ett varmt bad bra! Känner mig jätte gosig nu. 

C r a v i n g s

Publicerad 2014-01-21 17:07:36 i Fotografi - Hästar 2 kommentarer
 
Hänger lite i min gosiga säng atm. Precis kommit hem från skolan och har lagt mig tillrätta med en filt över min kalla kropp med en kopp te i handen. Jag är så fruktansvärt slut, har varit det hela dagen. Är det lov snart eller? Haha. Bara 5 veckor kvar, det här klarar vi!!
 
Idag blir det endast häng i sängen. Orkar knappt andas. Jag har fått cravings på pannkakor också. Det enda jag brukar få cravings på är pasta (makaroner, spagetti osv, allt) och pannkakor? Är inte det konstigt? Det är aldrig pizza, hamburgare, choklad. Även fast jag kan bli sugen på det så är det aldrig riktigt cravings. Nej, här vill vi gotta pannkakor.

Canon EOS M

Publicerad 2014-01-21 15:24:00 i Fotografi - Utrustning 0 kommentarer
 
Jag kom över den här godingen för några veckor sedan och sa "den där ska bli min!!", i versaler. Canon EOS M. Mhm.

Jag kommer dock inte köpa den då jag är en snål son of a bitch. MEN, jag har länge velat köpa en kompaktkamera. En mindre kamera att ha med i väskan. Denna är ju helt underbar. Googla för att läsa mer om den! 

Age is just a number.

Publicerad 2014-01-21 12:12:00 i Texter 0 kommentarer
  
 
Jag har länge varit orolig över de saker jag ännu inte har gjort och att jag måste göra dem just nu, precis i denna stund, då jag inte direkt blir yngre. Saker som påstås vara till för de "unga och dumma" måste göras innan jag anses vara "vuxen och erfaren". Man vill hinna göra så mycket innan det är försent, innan man är för gammal för att göra dumma och äventyrsfulla saker. Listan över saker man vill göra som ung är lång, längre än vad man kommer hinna innan man ska fundera på att settle down

Sedan insåg jag att ålder är bara en siffra. Det har väl alla hört någon gång, alla har väl reflekterat över det. Men när det kommer till tid och sitt eget åldrande, vad som bör hinnas med under en viss tidsperiod i sitt liv, blir åldern precis väldigt aktuell. Man måste ändå påminna sig själv om att det bara är nummer. Det finns ingenting som heter "vuxen". När man har nått en specifik ålder är man inte vuxen. There is no such thing. 

Du blir bara äldre, visare. Desto äldre du blir, desto klokare och erfaren blir du. Du blir inte vuxen vid 20, du blir inte gammal vid 70. Det finns 70 åringar som går på gym och är mer vältränade än den där 20 åringen som sitter med en chipspåse i handen och sitter framför datorn och spelar LoL . Det är bara siffror som skrämmer så många människor. Du har ingen deadline till att hinna de saker du vill göra. Du bestämmer din egen ålder och du är så gammal, eller ung, som du gör dig till. Men om du fortsätter att oroa dig över två så harmlösa siffror, eller kanske 3 siffror, vem vet, som egentligen inte bestämmer mer än om du får gå på krogen eller ta körkort kommer du snart sluta upp med rynkor som 70 åringen redan vid 20 årsålder. 

Snöpromenad

Publicerad 2014-01-21 10:54:00 i Fotoalbum 1 kommentar
 
Några bilder från promenaden i första "riktiga" snön, såhär i januari...haha. 
Hoppas att snön håller i sig! Men den måste försvinna i rätt tid till våren så att värmen och sommaren inte kommer senare än "planerat" ;)

S n o w f l a k e s

Publicerad 2014-01-21 08:12:00 i Hästarna 0 kommentarer
 
Förstår inte hur man ska få HD kvalitet på klippen! Jag filmar ju i HD, men ändå får jag så dålig kvalitet på klippen jag lägger upp på yt :(
 
Det här var igår då jag släppte ut hästarna i hagen, fixade iordning stallet och sedan gick jag ut i Åskars hage för att ta kort på honom. Detta var ju nästintill omöjligt då han var i mitt knä hela tiden. Eller hade sin mule i mitt ansikte, bet mig i benen, eller drog mig i håret. Han bet mig även i fötterna. Busig? Nej, inte alls. 

Jag filmade även lite då. Jag älskar filmen för de tillfällen som är nära och lite skakiga är de tillfällen som påminner mig om hur underbart det var att sitta där med en häst som vill busa, som vill leka med dig. En häst som puttar omkull dig i snön och trycker ner mulen i din mage och pressar ner dig så att du känner hela vikten av hans huvud tynga ner dig i snön. Du vet att du kommer bli blöt och kall när du ligger där i snön med dina mjukisbyxor, men just i det tillfället bryr du dig inte. Du vill ligga kvar där i snön och ha honom över dig, aldrig resa dig upp.

Jag låg i snön, kunde omöjligt resa på mig på grund av hästen som pressar ner mig och kittlar mig med hans gosiga mule som rör vid varenda liten del av min kropp. Han är överallt. Även fast jag borde vara kall när jag ligger där i snön har jag aldrig varit varmare. Såhär varm var jag inte ens den varmaste sommardagen. För kärleken till den här hästen är så stark så att det värmer upp mig även när jag ligger nerpressad i snön.

Jag älskar dig så otroligt mycket.
 
 
 

Lights

Publicerad 2014-01-20 18:23:38 i Fotografi - Stilleben 2 kommentarer
Jag har faktiskt inte skrivit något "live" inlägg idag utan endast tidsinställda. Grym uppdatering idag eller vad?!
Det blev endast tidsinställda idag då måndagar alltid är lite trista, det är egentligen varenda vardag, samt helg. Haha! Lever ett så intressant liv att blogga om. Men då är ju tidsinställda inlägg helt okej!

Har precis intagit sista måltiden för dagen. Är alldeles gosig då jag har haft lite spa här hemma och sitter nu och pratar med er med massa mysiga tända ljus runtom mig. Ska skriva lite planeringar innan läggdags och såklart även utföra kvällsyogan ;)

Vi hörs imorgon! Massa tidsinställda till er då också!

S n o w

Publicerad 2014-01-20 16:15:35 i Fotografi - Hästar 1 kommentar

LOVE BLACK

Publicerad 2014-01-20 15:51:00 i Träningsoutfits 0 kommentarer
TRÖJA / BH / SKOR / JACKA
 

One goal

Publicerad 2014-01-20 12:30:00 i Träning 0 kommentarer
 
 
Måndagen den 13 januari 2014, det brukar kännas konstigt och ovant att skriva det nya årtalet, men jag har väntat på det här året ända sedan 2011 så jag är väl förberedd, började jag träna seriöst för att se resultat. Det är alltså en vecka sedan idag. Innan har jag tränat för att det är kul, då har jag inte tänkt på kosten något. Det är rätt fint att kunna äta vad som helst och unna sig, men visst är det även rätt fint att se resultat och forma sin egen kropp? Mitt mål är att se tydliga resultat till min 19 års dag, gaaaaammal. Om jag håller i det kommer jag kunna se riktigt grymma resultat tills dess då min kropp är väldigt lätt att forma. Jag fick bort mina ridbyxlår på en vecka exempelvis, vilket är rätt sjukt då mina ridbyxlår var gigantiska och nästan knöt en knut runt min ben. Ridning ger snygga ben, men allt fett tycks flyttas upp precis nedanför underlivet. Haha! 

Jag känner mig iaf taggad på detta! Nu ska jag få resultat!

13 januari 2014 → mål → 17 april 2014 

GREY

Publicerad 2014-01-20 09:51:00 i Bloggdesign 1 kommentar
 
 
 
 
Jag avskyr att jag alltid glömmer bort att kopiera den gamla designen så att man kan jämföra gammal och ny. Här är den nya designen iaf! Jag älskar den. Det här är en design som jag länge velat ha, men inte riktigt fått till. Så jag är sjukt nöjd nu! 

Tryck på F5 om ngt ser konstigt ut.

My days

Publicerad 2014-01-20 08:00:00 i Allmänt 0 kommentarer
Nu är jag TILLBAKA! Jag har haft så svårt att inte uppdatera bloggen och att inte lägga ut designen på en gång när den var klar. Men det gjorde att jag kunde kolla på den många gånger och fixa alla de småsaker som alla vi perfektionister får panik över. 

Vad har jag gjort under dessa 2 veckor (?). Jag vet knappt hur länge jag har varit borta, haha, men det känns som en evighet! 

 
Gick på första långpromenaden i den nyfallna snön.
Lördagen den 11 januari vaknade jag upp till ett vitt landskap utanför mitt fönster! När jag somnade på fredagen var det lerigt, grått och trist ute. Att vakna upp till en vit och livfull värld blir ju därför det bästa som kunde hända såhär i början på året! 

Då tog jag med mig hunden och kameran ut på en långpromenad i skogen!

Fick reda på att jag ska bli moster!!
Fick en smärre hjärtattack, blev rädd, glad, ledsen, chockerad, traumatiserad och lycklig på samma gång. Min kropp blev så förvirrad över alla dessa känslor. Jag är fortfarande lite förvirrad. 

Ridit på en pigg Walle.
Han är i en liten galen period den hästen. Haha! Han är så pigg och glad just nu, det känns verkligen hur kul som helst. Min sits har även förbättrats så mycket på honom. Det var en uteritt då han var lite överallt och mest av allt ville ta en rejs till Kina som jag kände hur bra jag kunde inverka på honom. 

Tolkat efter Walle.
Jag och Madde tolkade även en kväll efter Walle. En red barbacka på Walle och den andra försökte hålla i sig för glatta livet bakom honom.
 

INTE ridit Åskar.
Men jag har tagit såhär gosiga kort på honom! En kommer pryda headern på den nya bloggdesignen ;) Waaaah. Sa ju innan jag tog ett litet break att Åskar vilar i cirka 1-1,5-2 veckor, beror lite på. Haha. Tror det har gått en vecka (inte mer än så?? känns som att jag inte ridit honom på flera månader, hehe...). Jag har däremot...
 
 
...blivit misshandlad av Åskar.
Det var igår då jag var i hagen och busade lite med honom. Han är så pigg just nu, då han har stått så länge, så han var helt galen. Sparkade mig till och med i ryggen en gång, eller det var snarare en liten touch med frambenet som sa "hallå, du, lek med mig!" när jag försökte filma lite fina saker och inte hade uppmärksamheten på honom.

Lärt mig uppskatta tupplurer. 
Är alltid helt slutkörd efter en dag i skolan och slutar alltid med att jag somnar någon timme. Ofrivilligt. En gång sov jag i 4 timmar och pappa fick lov att DRA upp mig då jag annars inte hade kunna somna på kvällen och sova genom natten. 

Levt med konstant träningsvärk.
Armarna, check. Låren, CHECK. Rumpan, check. Magen, check. I tre dagar gick jag runt som att jag hade bajsat på mig, kunde ej röra på mig, det var tre rätt pinsamma dagar i mitt liv. 


Börjat med yoga. 
Så avstressande och skönt. Kör det varje gång jag vaknar för att få den bästa starten på dagen och alltid innan jag går och lägger mig. Man känner sig som ett gummiband. Bästa om finns. 
 
Hur har ni haft det?

Be right back

Publicerad 2014-01-12 14:38:00 i Allmänt 0 kommentarer
 
Vaddå blogga? Har jag en blogg? Där ser man. 
Jag har ju varit borta några dagar och det har varit så skönt och välbehövligt, haha. Jag har massvis med motivation till bloggen nu som jag samlat på mig de senaste dagarna, men jag har väntat med att publicera det. Jag har några inlägg klara i utkast, de kommer dock inte komma ut på bloggen ännu. Jag kommer komma tillbaka veckan efter nästa vecka, haha! Hästarna vilar tills dess och då har jag valt att ha lite semester själv också. För att lugnt komma in i pressen i skolan utan att behöva fokusera på andra saker. För skolan tar cirka 99,9% av min energi. Det finns knappt någon kvar. Det kommer iaf bli roligt att börja skriva med er igen. Men först lite semester ;) 
 
Pssst! Jag har gjort en kickass bloggdesign som jag verkligen älskar! Det är inte ofta jag blir nöjd, men nu känns det bara så rätt. Designen är JAG. Ni får se den när jag är tillbaka på bloggen ;) 

Måste även säga. Är det bara jag som är överexalterad över att vi ÄNTLIGEN har fått snö!? Ingen mer lera upp till midjan. Galoppera i snön. Uteritter. Mmmmhm. 

Don't say anything at all.

Publicerad 2014-01-07 18:03:00 i Allmänt 4 kommentarer
 
Detta har varit en fruktansvärt seg dag. Motivationen till allt är som bortblåst. Träningen har legat platt under hela jullovet känns det som. Men detta gör mig ändå rätt taggad till att skolan börjar. kanske inte just det, men till att få in rutinerna igen. Gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Sova i 8 timmar, känna mig utvilad och därför klara av dagarna. Kämpa in i det sista. 6 veckor, lov, 7 veckor, lov, 7-8 veckor, STUDENTEN. Nu taggar vi till här!  

Det jag egentligen ville skriva i det här inlägget var att jag är så omotiverad så jag inte kommer blogga så mycket på några dagar, kanske i någon vecka. Men jag lyckades tagga till rejält nu! Jag har dock inte så mycket att skriva om, därför känns det meningslöst för mig att skriva. Därför skriver jag när jag har något att berätta! 
 
If you don't have anything interesting to say, don't say anything at all. Lite så. Haha ;)

"När började du rida?"

Publicerad 2014-01-07 13:12:00 i q/a 1 kommentar
 

Jag har inte riktigt förstått det här med alla hästar du rider. Står alla i samma stall, är det ett privatstall, står de i olika stall? 

Jag rider 4 hästar. Eller egentligen rider jag två, men jag pysslar med 4 hästar, om man lägger fram det så istället. Walle försöker jag rida minst en gång i veckan och Åskar rider jag regelbundet. Jag är den enda som rider Åskar och därför rider jag honom i princip varenda dag, förutom när han har vilodagar då förstås. Walle och Alfred står i ett privatstall 7 km ifrån mitt hus, medan Åskar och Mc Coy står i ett privatstall några meter ifrån mitt hus. Detta gör även att det bli mycket enklare för mig att ta mig till Åskar än att ta mig till Walle. 

 

När började du rida? 

När jag var 9 år började jag rida islandshästar. Jag älskade det och det var så kul. Det var något speciellt med det och jag saknar det väldigt mycket. Men efter 3 år på islandshästar tyckte jag att jag hade fastnat. Jag utvecklades inte mer. Därför valde jag att sluta på islandshästarna och börja på ridskola och rida "vanliga" hästar. Detta gjorde att jag lärde mig otroligt mycket.

 

När jag var 9 år började jag även hjälpa hon som är ägare till Walle och Alfred. Detta har även gjort att jag har lärt mig otroligt mycket. 10 år senare och jag hjälper henne fortfarande, shit, har det verkligen gått så många år??

 

Har du tävlat något med hästarna?

Jag har inte tävlat alls då det inte intresserar mig. Min vinnarskalle är brutal och detta gör att jag tror att jag lätt hade blivit väldigt frustrerad på hästen under tävlingen om det hade skett något missförstånd oss emellan. Jag tror helt enkelt inte att det hade varit något för mig.

 

Har du varit elak på internet någon gång?
Jag har aldrig varit elak på internet. Om det är något jag verkligen inte förstår är det varför man ska vara elak? Varken på internet eller irl. Varför få någon annan att må dåligt?


Har du bra självkänsla? 
Jag skulle kunna säga att min självkänsla inte alls är bra, medan mitt självförtroende däremot är mycket bättre.

 

Lägger du ner mycket pengar på "ytliga" saker, kläder, smink, skor osvosv. Hoppas du förstår vad jag menar! 
Det gör jag verkligen inte. Mamma brukar få tjata på mig att köpa nya kläder pga alla mina kläder är antingen för stora eller för små, eller har hål i sig i skrevet. När jag går i affärer brukar jag inte ens kolla på sakerna då jag tänker "nej, jag har så det räcker hemma, jag behöver inget". Samma sak med allt ytligt, såsom smink osv. Om min foundation tar slut skyndar jag mig inte för att köpa nytt, i så fall går jag utan smink i några veckor istället, haha! 

 

Hur många läsare har du? Hur fick du dessa läsare?
Upp mot 150/dag and I ain't got no freaking clue.

 

Mår du bra?
Denna var jättegullig, blev så glad när jag såg det här. Jag mår helt okej! Hur mår du?

 

Vad är det bästa du vet?
Hm...denna är svår då jag har så mycket som jag tycker är "det bästa jag vet", haha. Då måste jag ändå svara att hänga med kompisar och att skapa minnen tillsammans. Skratta tills man blir alldeles snurrig.

 

Vilken är din favorit butik?
Jag älskar Zara! Monki gillar jag också, och BikBok är absolut en favorit. Det blev tre favoriter, haha.


Fräscha hästar

Publicerad 2014-01-06 17:04:00 i Dagens pass 2 kommentarer
2012 (?)
 
Jag har precis kommit in från en helt underbar ridtur ute i skogen på finaste Åskar. Både han och Mc Coy är sjukt fräscha just nu! Jag tror att jag hittar på något löst med Åskar i paddocken imorgon för att aktivera hans hjärna lite. Sedan kommer de få vila i 1,5 vecka på grund av att det inte kommer finnas så mycket tid till ridningen. Då kan de lika gärna få vila, istället för att det blir ett litet mes-pass var sjunde dag, haha. De har gått rätt hårt det senaste så då kan de lika gärna stå.

Nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus medan jag klipper och klistrar, Haha. Jag ska pynta två böcker där jag ska skriva planeringar och lite årsdagbok. Hittade dock inte så mycket fina papper eller pysselsaker, snyft. 

Imorgon har jag sjukt mycket kul på gång! Jag hoppas på bra uppdatering då också!

19 timmar i sängen

Publicerad 2014-01-06 13:29:00 i Allmänt 0 kommentarer
bild från i lördags
 
Det är nästan så att jag ska säga godmorgon nu. Haha... Som jag sa igårkväll somnade jag när jag kollade på film klockan 5 igår, på em, och vaknar halv 12. Helt utvilad. Sedan kollade jag på film i min säng till 4 på morgonen, somnade då och sov till lunch... det kan man kalla att vända på dygnet! Jag har alltså tillbringat cirka 19 timmar i sängen, haha, hjälp. Men, med tanke på att jag knappt har sovit ngt alls under jullovet så behövde kroppen sova för att återhämta sig. Nu känner jag mig fit for fight! Vill aldrig mer lägga mig i sängen igen dock, haha, 19 timmar liksom, helt sjukt.
 
Ville bara säga hej innan jag drar ut till stallet för att rida Åskar. Blir ett pass ute på vägarna idag tror jag!
 

s l e e p

Publicerad 2014-01-06 01:11:56 i Allmänt 0 kommentarer
 var bara tvungen att lägga upp detta, sötaste jag har sett
 
Jag somnade framför two and a half men när klockan var 5 och jag vaknade halv 12! När jag vaknade och kollade på klockan var det svart i hela huset, så jag bara "oh fuck, nu kmr jag aldrig kunna sova genom natten". När jag kollade på klockan hoppades jag att den var 6 på morgonen eller nått, så att jag kunde kliva upp, haha! Jag blir säkert uppe hela natten nu för jag är så pigg! Mitt batteri var verkligen urladdat så jag behövde sova, det blir dock problem för mig att vända tillbaka det här tills skolan börjar...
 
Vill även påminna er om frågestunden! På tisdag kommer svaren!

A piece of cake

Publicerad 2014-01-05 11:44:00 i Allmänt 1 kommentar
 
en mobilbild på tårtan vi åt igår
 
Tjena! När klockan var kvart i 9 flög jag upp ur sängen och verkligen SPRANG ut till stallet. 
Min väckarklocka har dåligt batteri och stannar alltid under natten, när jag vaknade kollade jag på klockan och den var 7. Då låg jag kvar till 8. Men då fick jag ett sms från Ulrika som frågade om jag försovit mig, haha, då kollar jag på mobilklockan och den är KVART ÖVER 9. Skulle möta Ulrika i stallet för att rida klockan 9. Så jag får panik och drar på mig alla ridkläder och kutar ut till stallet. Kändes som att jag fortfarande sov när jag gjorde allt det där. Haha. Men allt slutade bra och nu sitter jag i mysbrallorna och har precis ätit frukost. 

Dagen kommer endast bestå av mys, utan några måsten. Jag ska mest fingra på lite planeringar och sedan ska jag även träffa en kompis en liten stund för lite mys, vi ska sitta och prata. Det känns som en bra dag!

Sleepless nights

Publicerad 2014-01-04 23:38:55 i Texter 0 kommentarer
 
Det är lite roligt om man jämför hur man föreställde sig jullovet och hur det slutade. 
Jullovet har varit lugnt. Nästan så lugnt så att man kan tro att jag har legat i graven under de 3 veckor som det varade. Varenda dag har gått fortare än ett hjärtslag, om mindre än en timme är det endast 4 dagar kvar tills jag, och många fler ungdomar, ligger i sin säng och har svårt att sova. Ligger och tänker, vrider och vänder på sig, i sin, för stunden, väldigt välkomnande säng. En trygghet som man inte vill lämna när klockan ringer och du återigen vaknar efter endast några få timmars sömn, efter en ångestfylld natt. En natt där det känns som att någon ligger över dig, trycker ner dig, och har ett fast grepp runt din hals. Du blir svettigare, som om du försöker springa ifrån någonting som jagar dig. Tillslut kan du inte ligga i sängen längre, den är inte längre gästvänlig.

Sedan vaknar du upp morgonen därpå, det sker genom telepati, ena sekunden befann du dig i en ogästvänlig säng och sedan vaknar du upp i en säng som du aldrig vill lämna. Den är trygghet på grund av att du inte vill återgå till något så otrevligt och skrämmande. Det enda som gör att jag kan överleva dessa nätter är tanken på att jag endast har en termin kvar i skolan. Jag har en termin kvar och sedan behöver jag aldrig mer stå ut med ångestfyllda nätter där jag fightas med djävulen som håller tag i mig i ett ilsket grepp. Det får mig att vilja fortsätta försöka. Krafterna räcker inte längre till för att slåss, men det finns tillräckligt kvar för att försöka, försöka klara av EN termin till. Man kan inte göra annat än försöka, försöka hålla ut, försöka klara de sista proven. Kämpa så hårt man klarar av. Man kan inte alltid ge 100 procent och just nu är mina 100 procent på 20 procent, högre än så går det inte att gå. För då är det game over. 

I am ready for ya

Publicerad 2014-01-04 12:57:00 i Allmänt 0 kommentarer
Nu är jag redo för att göra den här dagen förbannat bra!

Dagens Åskar

Publicerad 2014-01-04 11:17:00 i Dagens pass 1 kommentar
 
Godmorgon! Jag gick inte upp nu, kom precis in från en ridtur på piggelinus Åskar, men till alla er som vaknar nu eller vaknat nyligen vill jag säga GODMORGON. Hoppas er dag blir helt jävla underbar ♥
 
Jag var så sjukt nära att ramla av idag när jag red. När klockan var kvart i 9 gick jag ut till stallet, efter cirka 4 timmars sömn, så jag var helt slut. Vi skulle mötas i stallet 9 och därför åt jag ingen frukost, det gör jag aldrig när vi rider på morgonen, tycker att det är sjukt skönt att gå ut till stallet och rida och sedan komma in och sätta mig och äta mys-frulle. Detta resulterade iaf i att jag var otroligt trött, lite zombieliknande. Därför sov jag nästan första gången hans bak försvann och han brassade iväg i 140 då han blev rädd för något bakom honom, då gjorde jag nästan en volt. Sedan när vi galopperade på vägen ser jag en skylt på sidan av vägen som varnar för ett stort hål. Jag visste att han skulle slänga sig åt sidan så jag fortsatte galoppera, han kanske slänger sig en meter, men det är jag ändå van vid och det klarar vi. Men då slänger han sig i full fart ut på åkern, jag tappar stigbyglorna, halkar ner på sidan, det enda jag håller fast mig med är tårna i sadeln och armarna runt Åskars hals och han sprang runt kors och tvärs på åkern i galopp och trav. Haha! Men jag klarade det! Jag tänkte fan heller att jag ska ramla av, och drog mig upp i sadeln igen då jag sedan började asgarva över det fina cirkusnumret vi utförde.

Nog om det nu! Jag sitter för tillfället och gör cirka 40 saker samtidigt. Äter frukost, sminkar mig, byter om, bäddar sängen, redigerar film, bloggar. Jag vet inte om det gör mig till en kvinna eller bläckfisk.

I'm old

Publicerad 2014-01-03 19:10:04 i Allmänt 0 kommentarer
 
 
Mamma och pappa kom precis hem. Saker jag redan hunnit säga:
 
"PAPPA. Gå inte med dina lortiga skor på det rena golvet"
"JAG HÖRDE ATT DU TAPPADE NÅGOT"
"ni får inte äta i vardagsrummet och sitta och smula när jag har dammsugit"
"MAMMA DU TOG VÄL AV DIG SKORNA"
"Bobby, lek inte med dina lortiga leksaker på mitt fina golv"
 
Detta håller inte.

Är det nu jag ska börja räkna vuxenpoäng

Publicerad 2014-01-03 18:16:20 i Fotografi - Stilleben 0 kommentarer
 
Jag stör mig något enormt att jag inte hade lite högre slutartid så att ljuset hade synts bättre på bilden. Men jag tänker inte göra om det för jag stod med en lampa i ena handen som strålkastare och jag tror att jag bröt både nacke, rygg och arm. Stod helt förvriden, haha, bara för att få bilden rätt exponerad.

Nu har jag städat HELA huset, det är fläckfritt! Det är sådär härligt fräscht här hemma nu för jag har även öppnat alla fönster och vädrat lite, mattorna har till och med blivit vädrade. Jag har även tänt massa ljus så nu är det mysigt. Tänkte sätta på mig träningskläderna och köra ett svettigt pass pilates nu när jag ändå har fått upp pulsen! Kommer kännas skönt att sätta sig ner i soffan sen när man har haft en sån effektiv dag ;)

Imorgon ska jag busa. Göra något riktigt osmart och dumt. Får åldersnoja, fyller ju 19 år om 4 månader, HJÄLP, och väljer att vara hemma för att plocka med prydnadssaker och dansa med dammsugaren. Detta kräver drastiska åtgärder.

Födelsedagsfika

Publicerad 2014-01-03 15:58:00 i Fotoalbum 0 kommentarer
 
 
Hur många gånger har jag lagt upp bilder från våra födelsedagsfika? Känns som att jag gör det varenda vecka, haha. Idag var det pappas tur! Vi har precis haft mys-fika och mamma och pappa har nu åkt iväg till affären för att handla mat till morgondagens party ;) Lite släktingar kommer hit, mys!

Jag frågade om de kunde åka och handla mat så kunde jag storstäda här hemma. Ni anar inte hur gammal jag känner mig när jag blir upprymd över att endast vara hemma och "plocka lite" som mamma brukar uttrycka sig när hon går runt här hemma och plockar runt på prydnadssakerna och ställer dem på den perfekta platsen. Jag ska istället sätta på en låt på högsta volym och dansa med dammsugaren. Känner mig iaf lite yngre när jag uttrycker mig så, men jag bör nog styra upp detta, för nu känner jag mig snart uråldrig. 
 

*arrow down*

Publicerad 2014-01-03 15:33:00 i Egoboost 0 kommentarerLugn morgon

Publicerad 2014-01-03 12:59:12 i Allmänt 0 kommentarer
 
Tjeeenare! Jag älskar mornar som är såhär härligt lugna och avstressade. Låg kvar i sängen tills jag kände mig redo för att kliva upp, haha, och sedan åt jag en god frukost framför teven. Har bara chillat nu på morgonen, gått ut och klappat på hästarna, setat länge med frukosten osv.
 
Nu är vi på väg till stan för att köpa presenter, blommor och tårta till pappa som fyller år idag! Mamma fick köra "vem ska köra?" "Du, jag ska blogga", haha ;)

My day

Publicerad 2014-01-02 19:13:00 i Allmänt 0 kommentarer
 
Jag har inte haft tid att plocka upp datorn och slänga iväg ett inlägg, eller ens plocka upp mobilen för att öppna blogg.se appen och leverera ett inlägg. Nu sitter jag iaf under filten vid ett avsnitt vänner och känner mig rätt nöjd med dagen!
 
fick en lugn morgon, innan jag drog iväg till Walle och Alfred. Jag tog in Walle och borstade honom länge, så att han blev lite mer vit än brun och sedan gick vi ut på en promenad som skulle vara lugn och mysig. Han blev så sjukt glad och taggad så han trippade hela promenaden, gick inte att hejda honom, helt gaaalen. När jag väl fick honom att skritta hade vi det hur mysigt som helst, flera sådana promenader tack! Med en något lugnare häst, tack, haha ;)
 
sedan blev det en fika på stan med en kompis! M Y S. 

S E G

Publicerad 2014-01-01 20:04:30 i Fotografi - Mat 2 kommentarer
 
Jag svettas, mina armar och nacke värker och jag känner mig febrig och sjuk på något vis. Detta är känslan av att ha legat i sängen hela dagen, när man har en kropp som skriker efter att få röra på sig.

Jag fastnade vid sims i några timmar. Klockan var 5 när jag gosade ner mig under filten med datorn och när jag var klar med mitt hus, som blev hur fint som helst, jag gjorde Ryan Gosling, sedan ska jag göra mig och gifta mig och få barn med honom, och kollade på klockan var den halv 8! Snacka om att slösa bort sin dag. 

Nu ska jag gå på en liten promenad, behöver det. Sedan ska jag sätta mig framför en film och äta frukt med grädde och kokos. Mhm.

Frågestund

Publicerad 2014-01-01 16:00:00 i q/a 7 kommentarer
 
Årets första dag, alltså vilken känsla. Då kör jag igång en liten frågestund! Det här kan bli spännande. Jag har aldrig haft frågestund på någon av mina 200 bloggar, på grund av tanken att inte få några frågor. Haha! Men jag har heller aldrig haft så många läsare som nu, så då kör vi! 

Klara, färdiga, FRÅGA!

Småfix och fräscha hästar

Publicerad 2014-01-01 14:25:00 i Fotografi - Hästar 0 kommentarer
 
Jag kom precis in från stallet och sitter återigen i pyjamas, gosetofflorna och morgonrock...haha... 
Pappa försöker få apple tv:n att fungera, nyinköpt, love, och jag sitter och bloggar. Åskar var lite (läs: mycket) på tårna idag. Allting på sidan av vägen gjorde att han hoppade en meter i sidled och flög runt på vägen i sicksack, såväl i galoppen som i traven och skritten. Hästarna känns iaf sjukt fräscha nu, vi har hållit igång dem bra och det märks på dem. Sjukt kul! Imorgon vilar dem, då får jag chans att rida Walle, ÄNTLIGEN, och på fredag ska jag hitta på något i paddocken, funderar på lite löst arbete med Åskar.

Idag står lite småfix på schemat. Jag ska skriva planeringar och strukturera lite, jag ska bland annat leta reda på tomma skrivböcker och anteckningsblock för att pynta dem lite. De ska få innehålla planeringar, bucketlist och lite dagboksliknande saker. Känns som en lugn och skön första dag på nya året!

HAPPY NEW YEAR

Publicerad 2014-01-01 00:00:00 i Allmänt 0 kommentarer