Långt bort från allt som rör sig.

Publicerad 2014-07-31 19:08:00 i Allmänt 0 kommentarer
Vet ni vad. Jag har börjat skriva "känslobok". Eller det är snarare en "what's on my mind"-bok. Om jag någon gång känner mig inspirerad eller endast känner för att spy ut lite ord, vad som än dyker upp i min skalle helt enkelt, skriver jag ner. Det är så skööönt då jag annars tänker väldigt mycket, ohälsosamt mycket, och fryser därför ofta fast. 
 
Har nu legat ute på en filt i trädgården, långt bort från allt som rör sig, med mina hörlurarna, block, penna och tankar. I'm so deep, it's insane.

You don't stop until you hate yourself.

Publicerad 2014-07-31 16:58:58 i Allmänt 0 kommentarer
Armbandet på bilden köpte Jennie till mig när hon var i Turkiet. Har haft med mig den i fickan hela dagen på jobbet, haha, men den får mig att må så braaaa. 
 
Tjena!! Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och har smällt i mig mat. Det bästa när en kommer hem från jobbet måste väl ändå vara att sätta sig ner framför teven med fetaste portionen mat. Efter det smäller jag ofta i mig tusen andra saker också. Du slutar inte förrän du vill ta livet av dig, that's rule numero uno. 

Annars har jag ingen aning vad dagen har att erbjuda, vilket känns lite ovanligt...haha. Jag tror att jag ska satsa på en långpromenad på några skogsvägar. Bara för att verkligen få vara all alone, det behövs det också! Ikväll skulle syrrans pojkvän bjuda på mat. Känns lite som om det har hänt varenda dag den senaste månaden, inte mig emot dock. Hehe 

those who have less give more

Publicerad 2014-07-31 12:00:00 i Videoklipp 0 kommentarer

I'm a lot cooler on the internet.

Publicerad 2014-07-31 06:29:15 i Allmänt 0 kommentarer
 we heart it (as always)
 
Godmorgon! Jag hoppade in i duschen direkt när jag vaknade halv 7 och har precis ätit frukost och druckit mitt morgonkaffe. Jag insåg rätt fort första gången jag drack kaffe hur skönt det är med det där kafferuset, bortsett från hjärtklappningen och paniken, och det har nästintill blivit ett beroende. Jobbar och har börjat se kaffe som ett måste, är det nu jag kan kalla mig vuxen? Det gör mig verkligen helt hyper och såå pigg och glad, haha... Varje morgon när jag kommer till jobbet är jag så i högvarv och så glad, alla ba whut the fuck. Jag är rätt känslig för koffein, hehe...

Igår hände inte så mycket. Jag jobbade and that's it i princip och efter jobbet träffade jag Jennie som kom hem från Turkiet igår!! Blev så jäkla glad att få träffa henne. Hon var borta i en vecka liksom, haha, vadå obsessed vid sina kompisar. Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet my darlings.

Crêpes

Publicerad 2014-07-29 22:02:00 i Fotografi - Mat 1 kommentar

När jag kom in från stallet, satt på en mycket trött häst idag, han orkade med några få dampryck men inte så mycket mer än så, satt jag mig ner på balkongen för att söka efter inspiration på nätet. Samtidigt som jag lyssnade på musik och åt mat som de hade dukat fram åt mig. Så mysigt! Varenda måltid har nu blivit fetaste festmåltiden då min syrra och hennes kille är här och har varit sen studenten, om man bortser från några dagar hemma i Linköping. De gillar alltså att hålla på i köket, hehe. Kommer bli så feeet.

Nu till kvällen gjorde sis iordning crêpes. Mhmm. Måste börja röra på mig lite mer för att styra upp det här. Haha... Men hörrni, jag skriver mer imorgon. Ska ha spakväll här hemma nu, för att ladda batterierna för en ny arbetsdag imorgon! Känner mig taggad!

We heart it

Publicerad 2014-07-29 20:50:00 i Tumblr/Pinterest 0 kommentarer
we heart it

Jewellery

Publicerad 2014-07-29 15:05:23 i Ytligt 0 kommentarer
pinterest
 
Något jag aldrig får nog av är ringar. Mamma kallar mig ofta för zigenare då mina händer ofta har en ring på varenda finger, som för mig är lite ringar. Jag vill att det ska vara nästintill too much, men inte riktigt korsa den där gränsen. Vad har hänt i mitt liv sen sist?

Publicerad 2014-07-29 13:22:00 i Fotoalbum 0 kommentarer
Jag tänkte göra ett litet inlägg, det kommer säkert bli ett massivt inlägg, live with it, med bilder från vad som har hänt sen sist. Appen VSCO blev upptäckt för någon vecka sedan och jag är helt frälst (bästa som har hänt mig någonsin, nästintill lika bra som studenten) och därför har det tagits en del kort. Då endast med mobilen, men när det kommer till bilder till fotoalbumet är inte mobilen snäppet vassare då? Du bär ju ändå med den i fickan hela dagarna, så enkelt och smidigt. Men hörni, vi kör igång på en gång!
 
 
 
För det första så ägde universums bästa dag rum och den bjöd på strålande sol, en stukad tumme (som fortfarande är lite cp-skadad), en hyper glad och peppad Viktoria, dans hela natten (allting startade 8.00 den 14 juni och jag kom inspringandes hemma klockan 6.00 den 15 juni, lika glad då som när klockan ringde 5.30 dagen innan) och man får aldrig glömma hur mysigt jag hade det på mottagningen hemma med alla mina fina kompisar, släkt och familj ♥ 

 
Jag har hängt med världens bästa människor, firat världens bästa laura och även tagit hål i tungan vilket resulterade i 3 dagar helt utan föda och många frustrerade försök till att äta utan att bita sönder hela käften.

 
Mitt nya motto är, "om du inte har gått upp 10 kilo efter sommaren har du inte levt". Jag är förmodligen cirka 10 kilo tyngre redan. Fast på grund av att jag tar minst 500 trappsteg om dagen på jobbet och lyfter gamlingar så att svetten rinner från ryggen ner till rövspringan så känns det ändå rätt stabilt.


Jag har ätit jordgubbar och levt a la svensk sommar till 100 procent. Det är dock sorgligt att det här var den första dagen på hela sommaren som jag badade och levde som en real swede där jag låg med mina bleka ben på båten för att grädda dem lite fint.

 
Jag har som sagt även upptäckt appen VSCO och kunde sitta i en halvtimme, endast för att ta kort på mig själv och redigera lite coolt. Om jag skapade något riktigt bra var jag såklart även tvungen att show it off på instagram och håva in några likes . För att vara väldigt kreativ och konstnärlig fick mitt nyduschade hår vara motivet. Eller rättare sagt om mitt ansikte hade mascara ända ner till kinderna.

 
Det som gör mig lite deprimerad är att allt kring hästarna står helt stilla. Jag får ingen ångest över att inte vara i stallet, vilket jag i vanliga fall alltid får annars, utan jag har istället tagit det lugnt och bara levt utanför hästarna. Jag har ingen aning om det är motivationen eller faktumet att jag jobbar många timmar i veckan. Det som gör att det ändå känns lite bra är nog att jag ser hur lyckliga hästarna är när de betar i sina extremt stora hagar. Sedan saknar jag wallebus och nässlis. Men vet ni vad? För att hinna med hästarna måste jag prioritera och det är nog det som gör det jobbigt - det blir en reminder om hur det var när skolan var igång och det ger en viss stress och press. Too much for me to handle.


Förövrigt är livet riktigt jävla otroligt bra just nu, bra meningsbyggnad, I know. Det slog mig först för någon dag sedan att jag har slutat skolan?? Det är så ofattbart att jag fortfarande inte förstår att det är sant. En natt drömde jag att jag skulle tillbaka till skolan efter sommaren och att vi hade prov precis samma dag som skolstarten. Jag har aldrig haft en sån äcklig känsla i magen när jag har vaknat upp från en dröm, ångest, oro och panik. Det var inte förrän senare på dagen som jag förstod att det inte var sant. 

Förövrigt har jag världens bästa jobb. Jag har verkligen lärt mig att älska det. I början tyckte jag att det var så seeeegt och trodde aldrig att jag skulle överleva dessa 8 veckor. Nu när det endast är 2 veckor kvar har jag lite ångest över att lämna stället. Lämna de gamla och de jag jobbar med. Börjar tro att jag möjligen kan bli arbetsnarkoman då jag ofta gärna jobbar på mina lediga dagar. Dels för att jag, efter att jag fick min första lön och såg alla nya pengar på kontot, insåg hur amazing det är att kunna lyxa till det lite med nya grejer. Det första jag beställde var nytt smink, mhmm. 

Sådärja, vad har hänt i era liv sen sist?

Coffee

Publicerad 2014-07-29 12:52:00 i Allmänt 0 kommentarer
iphone 5 + VSCO

Sekunden efter jag knäppte det här kortet råkade jag smälla handen i kaffekoppen och ha ut allt kaffe på min hand...

En dag utan måsten.

Publicerad 2014-07-29 11:36:00 i Allmänt 0 kommentarer

Det känns lite sådär att skriva godmorgon klockan halv 12, även fast det är godmorgon då jag precis har ätit frukost och ska starta dagen. Jag var uppe till 3 inatt vilket är lite typiskt då jag egentligen var helt slut och verkligen ville sova. Det känns iaf bra att äntligen få sova tills jag är helt utvilad! Sedan när man sover så länge blir man så otroligt ofräsch med hår som verkar ha en hårinpackning av smör och lika mycket smör i ansiktet. Så nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. 

Den här dagen känns så bra. Jag tänker göra den här dagen till en dag utan måsten, bara hänga i solen, ta en lång promenad med kameran (hundra år sedan) och sedan mot kvällen ta en tur på Åskar (även det hundra år sedan). Känns extremt välbehövligt just nu.

I'm back babes

Publicerad 2014-07-28 23:55:54 i Allmänt 0 kommentarer
iphone 5 + VSCO

Det kommer stunder då jag känner för att trycka mig in på bloggen, endast för att skriva.
Men det känns samtidigt rätt meningslöst när det förmodligen endast kommer bli ett kort inlägg som väldigt få läser då jag har varit frånvarande sen den 11 juni (oh dear god), innan studenten till och med (vilket var den bästa dagen i hela mitt liv). Vissa dagar kommer tanken upp, "ska jag kanske börja blogga igen", men tanken försvinner lika fort som den kom och det betyder endast att jag inte har tillräckligt med ambition för att göra det. Jag är även en person som måste göra allting till 110%, annars är det ingen idé. Men jag funderar på det, det ska ni veta.

Sedan skulle det vara enklare att blogga nu, då skolan begränsade mig så mycket i mitt skrivsätt och i min kreativitet på grund av all press och stress. Allt jag gjorde krävde så mycket energi och ibland hade jag till och med svårt att prata och stammade endast fram något ord ibland. Det var för svårt. Min hjärna hade bara en sak inklamrat och det var skolan och att prestera.  Men nu när det är över blir det lättare på något sätt. Som att du tar ditt första andetag efter tre år under ytan.

Jag ska fundera på om jag eventuellt börjar blogga lite igen. Jag sover på saken. Dags att njuta av att jag äntligen får sova lääänge, då jag är ledig imorgon. HALLELUJAH.