mitt 2013

Publicerad 2013-12-30 21:09:00 i Fotoalbum 0 kommentarer
I år kommer jag inte göra någon årsresumé på bloggen. Ser hur de flesta bloggare gör sådana en efter en och mitt år har inte varit så händelserikt eller intressant kan jag lova! Jag har mest lärt känna mig själv det här året, jag är ett år mer erfaren och det märks. Även fast det här året inte har varit händelserikt så är jag väldigt nöjd över året som har gått.

Tänkte lägga upp den här listan istället som jag stal härifrån. Observera; min hjärna måste ha någon inre skada för jag kommer knappt ihåg vad jag åt till frukost, därför kommer jag förmodligen inte ihåg vad som har skett under det här året. Haha, jag gör mitt bästa ;) 

Ni kommer få en titt i min mobil där jag har allt under året som gått, så håll i er!
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hm...jag tänkte först skriva krogen, då jag blev 18, men jag kom in på krogen redan innan jag var 18. Så, hm...bilade med mina kompisar till vår definition av "storstad" med mig bakom ratten, hög musik och skrattande ungdomar. Gills det??

 

Hur har ditt 2013 varit?
Mitt 2013 har varit väldigt lugnt. Det har inte hänt mycket. Jag stressar gärna upp mig om mitt liv är för livlöst, då jag älskar när det är full fart, älskar att hitta på saker med kompisar, rida, ta en fika, besöka syster i Linköping. Det här året har inte alls varit så och det har på något vis varit skönt, jag är glad över detta då detta har gjort att jag har hunnit lära känna mig själv. Jag känner mig mer bekväm i min egen kropp nu än tidigare, jag vet mer om livet.

Sedan får man ej glömma att jag fyllde 18 och skaffade körkort under det här året! Alltså, den känslan. Det har varit ett bra år, lugnt, men helt okej ändå! 

 

Blev du kär i år?
Nepp

 

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Gud vad svårt, jag vet knappt vilken månad det är nu. Hur ska jag då komma ihåg ett datum? Undrar om jag inte börjar bli lite senil. Oh! NU NI! Helt klart den 10 september, då skärmen på datorn, där jag skrev körkortsprovet, visade en grön text där det stod "godkänt", för då hade jag ÄNTLIGEN fått mitt körkort efter så mycket blod, svett och tårar.

 

Hur har du förändrats som person?
Jag har utvecklats väldigt mycket som person, helt klart. Det är svårt att säga riktigt vad det är, men jag känner mig mer självsäker och starkare. Sedan har jag helt klart blivit mer självständig.

 

 

 

Vad är din största framgång 2013?
Den här var svår då jag endast har legat i soffan med datorn på magen hela det här året känns det som, haha. Jag anser att man kan se personlig utveckling som framgång, så i så fall skulle jag kunna säga det! Men jag vill inte tjata om min personliga utveckling på varenda fråga, så då säger jag...ehm. Nej, detta blev för svårt, mitt utmärkta betyg i svenska och engelska?

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina kompisar, stunderna då jag har varit med mina kompisar och verkligen bli sådär jäkla glad och tacksam hela tiden då jag har sådana fina vänner. Men dagen då jag fick mitt körkort kan ingenting toppa just nu! Studenten blir nog mitt andra lyckorus som är i samma grad som den dagen då det lyste grönt på dataskärmen ;)

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Alla dessa låtar som har spelats på radion 2908 ggr...tyvärr blir det inte bättre än så.

 

 

Vem har du umgåtts med mest?
Carro! Vi är som två ihopknytna snören. Det verkar på många som att vi sitter ihop och gör ALLT tillsammans, till och med b*jsar och t*rkar varandras r*var (för er känsliga censurerar jag mig lite). For the record, vi gör mycket tsm då vi gillar varandras umgänge, men this is too much. Även för oss två.

 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Noo

 

Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013?
Min positiva inställning till allting. Hur jag ser på saker förövrigt! Helt klart. 

 

 


Vad gjorde du på din födelsedag?
Haha, jag var så deprimerad över att ingen verkade bry sig om att jag blev 18, liksom ARTON. Så deppade ihop lite, men sedan kladdade mina två kompisar i mitt ansikte (de skrev bland annat "18" i pannan med spritpenna), sedan bilade vi bara runt och umgicks. Blev en helt okej 18 årsdag ändå, festen slutade ju inte där direkt, när man är 18 pågår festen tills ryggen gör för ont för att dansa och höften inte går att svinga runt längre ;)

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det hade det säkert, att jag hade vunnit en miljon kronor till exempel. Men jag är nöjd med året och jag önskar inte att något hade skett annorlunda. Everything happens for a reason och det här året ledde mig till dit jag är nu, jag mår bra, jag sitter och äter korv och ägg (haha, okej), jag är mätt, jag har varma kläder, vad mer kan man önska sig??

 
Vem saknade du?
Jag saknar människor precis hela tiden. Även fast jag bor cirka 100 meter från stallet så saknar jag Åskar hela tiden, om det har tagit en vecka sedan senaste gången jag red Walle så saknar jag honom jätte mycket. Haha, detta gäller inte endast hästarna. Vissa kompisar saknar jag så mycket så att det värker i hela min kropp, även fast vi pratade i förra veckan. Det är svårt att hålla kontakten hela tiden så att man slipper sakna någon på grund av skolan och hästarna. Men det är skönt med denna saknad också, då vet man att man håller personerna, eller djuren, haha, nära hjärtat. 

 
 

 

De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat nya människor, men ingen som jag skulle säga att jag håller så nära. 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Fortsätt se det bra i saker. Du är nära det du så länge längtat efter, fortsätt kämpa till slutet och ge aldrig upp. Fortsätt göra det du brinner så mycket för och gör allt på ditt sätt. Fundera inte ens en sekund på om du gör på ett sätt som andra misstycker i. Tror du på det, gillar du det du gör, fortsätt på DIN väg. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: