Places I want to visit

Publicerad 2014-04-21 10:05:00 i Inspiration 0 kommentarer
 
Road trip across USA
Tänk er en road trip genom USA med de som betyder sådär extra mycket för dig, de som kan få dig att skratta högre än du trodde var möjligt och får dig att må bra i själen, varje dag. Du har det där pirret i magen som om du vore kär, det kanske man kan kalla det också, för du älskar dem. Tänk er dessa människor i van genom USA. Los Angeles, Kalifornien, Las Vegas, New York, San Francisco. Med kameran i handen och det där pirret i själen.

 
Frankrike
Paris. Långa promenader genom stan. Du sitter på en balkong med eiffeltornet framför dig. Solen börjar gå ner och försvinna bakom platsen där världen tycks försvinna, där jorden och himlen möts. Staden lyser upp i massa små lampor och eiffeltornet lyser upp i samma stund som världen sluter sina ögon. Morgonen därpå sitter du återigen på den där balkongen och välkomnar den nya dagen med croissants och café au lait för att sedan gå runt i gulliga affärer med din vippiga kjol, köpa macroons i alla dess färger och sitta på en uteservering, återigen med eiffeltornet framför dig. 

 
London
Jag har alltid velat besöka London. Big ben, deras röda bussar och röda telefonkiosker. Maten. Feta hamburgare, inte såna där ofräscha hamburgare som ser tillmosade och helt vanvårdade ut, utan en hög hamburgare med fräscht kött och till det feta chips. När jag tänker på London tänker jag på pubarna, och maten, tänker alltid på maten, alla de trevliga människorna, maten, sitta med ett stort glas öl (just because I can) och umgås med de du tycker sådär mycket om. Prata och skratta högt med det där feta glaset öl i handen. Yes please.  

 
Italien
Pizza. Återigen, maten. Haha. Men samtidigt allt det där fina runtomkring. De fina husen, bara att gå runt bland husen, hand i hand med den du är kär i. Det behövs inte mycket för att bli kär i Italien, det är endast det här som behövs. 
 
 
Grekland
Även här. Husen. Allt runtomkring. Det är lite atmosfären som man blir kär i. Det blåa vattnet, de vita husen, solen, blommorna. Ja, nuff said eller?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: