S ö n d a g

Publicerad 2014-02-09 13:36:36 i Allmänt 4 kommentarer
 
Nu på morgonen har jag känt lite, ska jag blogga eller ska jag inte? För jag har inga vackra bilder att visa. Men who cares, så here i am. Det var väldigt längesen, flera år sedan, som jag sov så länge som jag gjorde idag. När klockan var 12-halv 1 klev jag upp ur sängen. Jag hade flera drömmar som jag inte ville vakna upp ur. Sedan somnade jag runt 3 inatt, så då gör det inte så mycket för mig. Det känns skönt att vara sådär lätt, utvilad och lugn som jag är nu, så som jag inte har varit på väldigt länge. Därför gör det ingenting att jag tillbringade större delen av min sista lediga dag, innan skolan börjar, i sängen.
 
Det snöar ute och fåglarna kvittrar. Det känner lite som vår, på grund av fågelkvittret, men samtidigt får jag en känsla av när jag busade runt i snön med Åskar, när snön och vintern var som finast. 

Idag är planerna att kvällsgosa med hästarna, göra det sista på en rapport som ska in imorgon och ladda upp inför redovisning för juryn i Västerås. Jag ska även hinna ladda upp för en ny vecka och en vecka med mitt nya träningsschema. Jag ska ta hand om mig själv ikväll. Andas lite och tänka på hur mycket jag älskar livet och människorna i mitt liv.


Postat av: Wilma

Sv: haha samma här! Mitt rekord är 43 nu, men det tog ett bra tag haha! ;)

2014-02-09 @ 14:12:58 / http://wilmamorud.blogg.se
Postat av: Denise

Tror det var förra veckan eller nå som jag också sov så himla länge och hade inte gjort det på flera år innan det, fick en rejäl chock när jag vaknade och tittade på klockan! xD

2014-02-09 @ 15:24:19 / http://flingans.nu
Postat av: Charlotte

sv: Ja visst passar Linn i den västen SÅ snyggt :D Btw, du får gärna vara med och tävla om en gäst bloggning gå in här; http://mystaars.blogg.se/2014/february/1-ar-med-bloggen.html :)

2014-02-09 @ 17:24:34 / http://mystaars.blogg.se
Postat av: Sanna Andersson

sv: ja visst är det =)
Tack tack jag är riktigt nöjd med mina fynd. Älskar att handla snygga grejer till bra priser =)

2014-02-09 @ 18:02:36 / http://moonzanna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: