Är det nu jag ska börja räkna vuxenpoäng

Publicerad 2014-01-03 18:16:20 i Fotografi - Stilleben 0 kommentarer
 
Jag stör mig något enormt att jag inte hade lite högre slutartid så att ljuset hade synts bättre på bilden. Men jag tänker inte göra om det för jag stod med en lampa i ena handen som strålkastare och jag tror att jag bröt både nacke, rygg och arm. Stod helt förvriden, haha, bara för att få bilden rätt exponerad.

Nu har jag städat HELA huset, det är fläckfritt! Det är sådär härligt fräscht här hemma nu för jag har även öppnat alla fönster och vädrat lite, mattorna har till och med blivit vädrade. Jag har även tänt massa ljus så nu är det mysigt. Tänkte sätta på mig träningskläderna och köra ett svettigt pass pilates nu när jag ändå har fått upp pulsen! Kommer kännas skönt att sätta sig ner i soffan sen när man har haft en sån effektiv dag ;)

Imorgon ska jag busa. Göra något riktigt osmart och dumt. Får åldersnoja, fyller ju 19 år om 4 månader, HJÄLP, och väljer att vara hemma för att plocka med prydnadssaker och dansa med dammsugaren. Detta kräver drastiska åtgärder.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: